Vanløse Bilsyn

 


Vi tænker på bilens sikkerhed

     
.  FORSIDE
.  TIDSBESTILLING
.  SYNSFORLØB
.  PRISER
.  MOTORKONTOR
 NUMMERPLADER
.  KONTAKT
 LINKS
   

SYNSFORLØB

Åbningstider:

Mandag til fredag: 08:00-17:00
Lørdag: Hveranden lørdag
Søndag: Lukket

Lørdags priser + 50,- weekend tillæg

NB!!!  Diesel biler skal være varme


 
 
 
 
 

Synet af dit køretøj foregår i hyggelige omgivelser, hvor vi vil være behjælpelige med råd og rådgivning mht. vedligeholdelse af dit køretøj.

Følg bilsynet på nært hold eller slap af med en kop gratis kaffe og dagens avis mens vi gennemgår køretøjet.

Vi foretager en kontrol af om køretøjet er i forskriftmæssig stand og opfylder lovgivningens krav. Vi lægger særlig vægt på de dele af køretøjet, som har betydning for færdselssikkerheden og miljøet. Vi vil under synet gennemgå en række hovedpunkter:


Kabine (sikkerhedsseler, horn, sæder, advarselslamper
   m.v )
Undersøgelse på liften. (Slør i styreapparat, ophæng,
   rust, mv.)
Prøvekørsel ( Selvopretning , sikkerhedsseler m.v )
Bremsetest (skævbremsning, mv.)
 Miljøtest

Efter syn:

Får du en synsrapport, som beskriver om dit køretøj er godkendt – og hvis ikke, hvad årsagen er dertil. Eventuelle fejl og mangler vil blive anført i synsrapporten og du vil få mulighed for at få afdækket yderligere spørgsmål vedr. synet. Alle tekniske data der bliver opsamlet under synet, vil ligeledes fremgå af synsrapporten.

Gem altid synsrapporten, den kan sammen med anmeldelsesblanketten (mo2a anmeldelse til syn) bruges som dokumentation til andre myndigheder.

Synsvirksomheden har også en mulighed for at udstede en servicebemærkning, som f.eks. dæk nær slidgrænse eller bilen bør have supplerende rustbeskyttelse. Dette er ikke et påbud men bare et godt råd……

Vi er til for dig.

Du vil få personlig betjening og service hele vejen igennem. Vi har altid en synstid, når det passer dig.Vanløse Bilsyn | Rosenlunds Alle 6, 2720 Vanløse | Tel.: 32 20 32 70| Email: vanlose-bilsyn@hotmail.dk
foto@webdesign