registrering, nummerplader, miljømærker
motorkontor


Vanløse Bilsyn er en lokal synshal, der udfører periodisk registrering og toldsyn/omsyn af personbiler, varebiler på op til 3500 kg. Vores mål er at udføre synet på en behagelig måde inden for lovens rammer og opfylde kravene fra både kunder og myndigheder. Du kan nyde en kop kaffe under synet. Vi er godkendt af Færdselsstyrelsen, CELF og Autocert.

Registrering
Vil du (om)registrere et køretøj på vegne af en anden skal du medbringe en fuldmagt (med CPR-nummer, navn på forsikringsselskab, om det skal være kasko, underskrift fra nye ejer og evt. bruger).

Miljømærker
I Tyskland findes der en række byer, der har indført miljøzoner med krav for at kunne køre ind i byen. Vi hjælper med at påføre de korrekte miljømærker.

Nummerplader
Registrering af et køretøj kan kun foretages med godkendte nummerplader. Nummerplader skal være solidt monteret på dit køretøj. De skal fastsættes så godt, at de kun kan fjernes med værktøj.

Tilbud:
2 rammer, 4 bolte, 4 møtrikker, 4 hvide hætter, 2 blå hætter og 2 gule hætter til 99 kr. Vi kan også montere dem for dig til 199 kr.

pexels-artem-podrez-8985912-2
book online 450 kr

Elbil. Benzin. Diesel. Vi syner alle biler.